Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Приятелю,не знам как те търпят в тоя подфорум ,вземи си купи някаква кола по възможност не алфа и се разкарай ,дразниш много ,нищо лично-махай се!

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

За най-претенциозния става въпрос,

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Не се сдържах-слаби нерви ,извинете ме.
    33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
    166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Ма колеги ... вие за 3-4 бона какви коли искате да вземете , ха ха ... Вадете пачката и тогава търсете такива ... Това ми напомня за от на 159 раздела , където една колежка искаше с 8 бона да земе 59-ка която да е перфектна ..
      Излагация ...
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Хем х.я до края, хем душата в рая...такъв филм няма, ако искаш нещо качествено трябва да си платиш. За мен тази кола от 4700лв си е в много добро състояние и като гледам е на не повече от 200000км, да не кажа, че има вероятност и да си е на реалните км.
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Да. Колата си е перфектна!

На претенциозните, мога да им предложа моята кола. Перфектна е от всякъде, има и тема.
          Ама на претенциозните цената от 7 500 лв. да ли ще им хареса ?
          Mercedes S320 W220
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от sabrax Покажи съобщение
            За тази какво мислите?http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=9eqpwv
            Преди два дена се появи в мобилето на 6500. В карса е на 6350. Днес в мобилето 6100!! Някой така в близост има ли да я погледне, че не ми се бият 800км за поредната може би скраб.
            Тази кола я гледах миналата година август месец, когато се продаваше в една автокъща в Благоевград. Тогава ме отблъснаха следните неща: неработещо БОСЕ, удар отзад в петата врата ( много грозно я беха замаскирали ), ръжда отдолу по шасито и некакви собственоръчни инсталации по двигателния отсек и т.н.
            п.с. Новия собственик може да я е привел във вид сега, незнам.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
            Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

• Първоначално публикувано от gelle Покажи съобщение
              Приятелю,не знам как те търпят в тоя подфорум ,вземи си купи някаква кола по възможност не алфа и се разкарай ,дразниш много ,нищо лично-махай се!

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

За най-претенциозния става въпрос,

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Не се сдържах-слаби нерви ,извинете ме.
              извинен си, нормално е за хора с ниска интелигентност да се държат така, да не говорим, че въобще не обръщам внимание на такива постове, нищо лично
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
              Peugeout 2.2 HDI 133+++
              Alfa 159 +++ next

Comment

• Здравейте, моля за мнения за тези две коли, ако някой ги е гледал. Ще се радвам на всякакви мнения, тъй като съм решил да купувам Алфа, но съм млад шофьор и не разбирам особено от автомобили.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=9fqrpv

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=9fqpjn

Comment

• отиваш, гледаш, караш, кола на 15 г на 135 000 няма, втората на 220 000 по и вярвам и искай да видиш документи за сменените части, защото всеки може да казва каквото си иска, че е сменил

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  Понеже не се лимитирам само до тоя форум, все пак си имаме и французойка в семейството, ще си позволя да те цитирам от една доста интересна тема на която попаднах наскоро.
                  радвам се , че ме четете и цитирате, надявам се и да поумнеете
                  Peugeout 2.2 HDI 133+++
                  Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                    радвам се , че ме четете и цитирате, надявам се и да поумнеете
                    А аз да вземеш да се вслушаш в собствените си съвети. Ама по-качествените, не тия дето пускаш в тоя форум.

Comment

• Интелигентността е природна даденост и се установява най-точно с тестове.
                      Нямам спомен да съм попълвал такъв предоставен от теб.

п.п Извинение поисках не от теб ,а от споделящите мнения и впечатления тук.

Не уважавам хора,които търсят качество за без пари,както и такива предлагащи тотално съсипани коли за една торба пари.
                      33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                      166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Колега , занасям те само , виждам , че не ти стига мозъка да вденеш, но ако си влюбен в мен - греда , тотално съм хетеро , ако не ме харесваш - отвори си тема за мен и си ме плюй там на воля, виждам , че си глуповат , но идея нямам какво си се захванал с мен, какво занимаваш цял форум с моите мнения идея нямам.
                        Има хора - търсят коли за по 2000 лв, има хора търсят коли да им харесат , казвал съм вече , че при днешните цени 3000 лева за кола са 2-3 заплати, така че всеки може да си купи което му е по джоба, за оная алфа от 2699 се бъзиках, защото е докарана от гастарбайтърче / подарък от шефа навярно/ и момчето гледа бързо да я осребри, може да е хубава , може да е гробница. Лично аз гледам в мобиле.де , че се каня на пролет да ида да си купя сам едно дърво и виждам , че и там се появиха 156 , 2003г на 93 000 км - извод.....
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

• Що така с лошо......

Както се казва ... За всеки влак си има пътници

Аз същата я взех с 2к отгоре , Щото и аз търсих друго ....

Голяма работа станала ....
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Колеги,не се карайте за глупости Както се казва " в селото има ли разбирателство и една жена е достатъчна"

На свой ред и аз да попитам с риск да бъда убит с камъни и заклеймен като гроботърсач - за тази белисима някакви отзиви http://www.cars.bg/c1102526 ?
                            Alfa Romeo 156 JTD 2.4 2000

Comment

• Първоначално публикувано от Dimako Покажи съобщение
                              Колеги,не се карайте за глупости Както се казва " в селото има ли разбирателство и една жена е достатъчна"

На свой ред и аз да попитам с риск да бъда убит с камъни и заклеймен като гроботърсач - за тази белисима някакви отзиви http://www.cars.bg/c1102526 ?

Само на мен така ли ми се струва или снимките на таблото са пипани с програма ? и от пред емблемата , Какво по дяволите са измайсторили ...
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                Само на мен така ли ми се струва или снимките на таблото са пипани с програма ? и от пред емблемата , Какво по дяволите са измайсторили ...
                                Шибнали са някакъв ефект ... От такива, и снимки с ефект "сепия" предпочитам да стоя настрана!
                                Trans penis mihi est!

Comment

Working...
                                X